Filter Project

Transfer

Za sve naše goste organiziramo grupne i individualne transfere licenciranim vozačem sa aerodroma Split, Zadar, Dubrovnik ili luke do bilo koje destinacije.

Rezervirajte transfer na tel: +385 21 608 200, ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Opširnije...

Ručkovi i večere

Vjerujući u važnost tradicije obiteljskih okupljanja uz bogatu trpezu, u vremenima intenzivnog nedostatka slobodnog vremena koje možemo provesti sa najbližima, osmislili smo probrane jelovnike koji će svojom raznovrsnom ponudom zadovoljiti sve generacije i njegovati dobre običaje za buduća vremena. Uživajte u toplom okruženju restorana hotela Park, uz vrhunsku uslugu i osjećajte se kao kod kuće.
Decentni i poslovično ugodni interijeri hotela Park, reprezentativna gastronomska ponuda i vrhunska usluga idealno su okruženje gdje možete na najbolji način spojiti ugodno s korisnim.
Predstavite poslovne planove svojim partnerima u nesmetanoj tišini koju remete samo mirisi delicija koje se izmjenjuju pred Vama. Vjerujući u stare izreke kako se važne odluke nikada ne donose na prazan želudac, pripremili smo bogat jelovnik.

Opširnije...

Posebni eventi

Brojna su značenja riječi event – pronađite najbolji za Vas.
Prepustite organizaciju važnih zbivanja profesionalnom timu hotela Park. Dugogodišnje iskustvo, svi potrebni preduvjeti i tehnička podrška, garancija su uspješnosti Vašeg eventa.

Obogatit ćemo ga osobnom notom tako važnom za dojam kojim želite impresionirati Vaše uzvanike.

Opširnije...

Kušajte nešto novo, posebno… ili ostanite pri svojim navikama!

U hotelu Park prepoznali smo važnost potrebe za profesionalnim pristupom odabiru svježih i kvalitetnih namirnica te vrhunskim pripravljanjem hrane. Posebna pažnja posvećuje se nezaobilaznoj dalmatinskoj „spizi“ od svježe ribe, plodova mora i domaće „zeleni” uz nezaobilazno čisto maslinovo ulje, morsku sol i čuvena vina kojima ćete opojne okuse zaokružiti u cjelinu gastronomskog užitka.

Opširnije...

Vjenčanja

Preuzimajući na sebe cjelokupnu pripremu vlastitog vjenčanja, vjerujemo da ćete za Vaše goste prirediti izvanrednu zabavu, ali ne i za sebe. Uštedite vrijeme i vjerujte profesionalnom timu hotela Park. Prepustite Vaš poseban dan u ruke profesionalaca kako bi taj trenutak bio nezaboravno lijep i za Vas i sve Vaše drage uzvanike.

Opširnije...

Catering

Tisuće je razloga za okupljanje oko bogate trpeze. Nama je potpuno svejedno radi li se o poslovnom, obiteljskom, svečanom ili nekom drugom okupljanju jer smo svojom kreativnošću, vještinama pripreme i dekoracije najrazličitijih jela dorasli svakom izazovu koji se nađe pred nama, ne ostavljajući mjesta improvizacijama. Prepustite se vještim i iskusnim rukama koje znaju svoj posao!

Opširnije...

Banketi

Bankete u svim poslovnim, društvenim, privatnim i drugim svečanijim prigodama možete organizirati u prostoru idealnom za ugodno blagovanje i druženje. Naš organizacijski tim omogućit će uspjeh Vašeg zbivanja.

Opširnije...
That's all